Cadeaubonnen regio Oost-Vlaanderen

search

Aantal resultaten: 5

Banner Uzuri by Dr. Verhoeven Pia

Uzuri by Dr. Verhoeven Pia

Jezelf goed voelen in jouw eigen vel staat los van rimpels en leeftijd. Bij esthetische behandelingen wil men vaak niet ‘de eeuwige jeugd’ vinden, maar eerder een beste versie van zichzelf tonen. Het zijn vaak de kleine imperfecties die iemand uniek maken. Daarom is het in de medische esthetiek belangrijk om te luisteren naar de wensen van de patiënt. Dr. Verhoeven Pia behaalde haar diploma als arts aan de Vrije Universiteit Brussel in 2016. Ze specialiseerde zich vervolgens in de Huisartsengeneeskunde en studeerde af als huisarts in 2019. Tijdens haar opleiding ontstond er reeds een fascinatie voor de medische esthetiek waardoor zij ervoor gekozen heeft om dit te combineren met het huisarts zijn. Door deze combinatie heeft zij een brede algemene kennis van het menselijke lichaam met een specialisatie in de medische esthetiek. De basis van een consultatie bestaat dan ook uit respect en een eerlijke benadering omtrent uw verwachtingen. Een behandelplan wordt opgesteld rekening houdend met de natuurlijke uitstraling en het unieke karakter van elk persoon. Hierbij staan veiligheid en respect voor de eigen huid centraal. Consultaties vinden plaats in een ontspannen sfeer waarbij u vrij durft te praten over uw verwachtingen. De aangeboden behandelingen/injectables: • Botox behandelingen: Bocouture© • Filler behandelingen: Belotero© gamma • Skinbooster behandelingen: Belotero Revive©, Profhilo© face en body, Sunekos© Wenst u een cadeau te geven aan iemand, maar weet u niet wat te geven? Dan is een cadeaubon altijd een aanrader!
location_on Stationsstraat 18
9185 Wachtebeke
Banner ACS Computers Wetteren

ACS Computers Wetteren

Welkom bij ACS Computers Wetteren Uw hard- en software leverancier Ook service aan huis voor bedrijven en particulieren. Openingsuren MAANDAG : 13:30 - 19u DINSDAG : 10u - 19u WOENSDAG : 10u - 19u DONDERDAG : 10u - 19u VRIJDAG : 10u - 19u ZATERDAG : 10u - 19u
location_on Kapellendries 29
9230 Wetteren
Banner Linde52

Linde52

Mooie vierkantshoeve te Lebbeke,gelegen tussen Dendermonde,buggenhout,opwijk,merchtem. Eigentijdse moderne keuken met seizoensgebonden gerechten in een prachtig interieur.
location_on Lindekensstraat 52
9280 Lebbeke
Banner Schoonheidsinstituut Douc'heure

Schoonheidsinstituut Douc'heure

Douc'heure is een klein en gezellig instituut waar u volledig kan ontspannen van de dagelijkse drukte en jezelf van kop tot teen kan laten verwennen. Als skinexperte kan Victoria u huidadvies bieden om uw huidconditie te verbeteren. In het instituut werkt ze met merken die pionier zijn in de schoonheidsbranche. De producten van AHAVA op basis van mineralen uit de Dode Zee en de biologische producten van het Franse merk Estime&sens zijn de rode draad doorheen de behandelingen. Ook voor de zelfbruiners van He-Shi en de producten van Clineral die klinisch getest zijn om huidaandoeningen zoals psoriasis, atopisch eczeem, seborroïsch eczeem, een overgevoelige huid en de diabetische voet te verhelpen kan u er terecht. Mensen hechten meer en meer belang aan wat ze op hun huid smeren en de meerderheid kiest voor biologische producten die goed zijn voor de menselijke gezondheid, dieren en het milieu. Victoria staat hier volledig achter en koos er daarom voor om samen te werken met merken die de gezondheid bevorderen en die ervoor zorgen dat iedereen die ze gebruikt zich goed voelt in zijn vel. Dit alles met respect voor mens en natuur. Alle producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van sulfaten, niet getest op dieren en veganistisch. Wenst u één van de uitgebreide gelaatsverzorgingen te boeken? Of opteert u eerder voor een ontspannende lichaamsbehandeling op basis van de heilzame producten van de Dode Zee? Verder kan u bij Douc'heure ook terecht voor volgende behandelingen: - Henna Brows of browshaping + color - Wimperlifting - Make-up behandelingen - Epilaties Wenst u een cadeau te kopen voor de mama, papa, partner, vriend/vriendin of een collega maar weet u niet wat gegeven? Dan is een cadeaubon altijd een winnaar! Tot binnenkort!
location_on Leemstraat 122
9080 Lochristi
Banner W-Bike

W-Bike

W-Bike Verzorgd de herstelling en onderhoud van je fiets. Ook voor de aankoop van nieuwe fietsen als verhuring.
location_on Boekhoutedorp 7
9961 Boekhoute